Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Produkten kommer att levereras inom 8-13 arbetsdagar (fri frakt över hela världen). Expressleverans med extra kostnader inom 4-7 dagar.

Generisk Levitra 20mg

Generisk Levitra

Läkemedelsinformation om Generisk Levitra

Du är intresserad av Generisk Levitra - köp Generisk Levitra till överkomliga priser. Generisk Levitra ger ingen skillnad i aktivitet i jämförelse med vanlig Levitra, men är betydligt billigare!


Hur ingrediensen i Vardenafil fungerar:

Generic Levitra används för att behandla impotens (erektil dysfunktion). Effekterna från Vardenafil börjar efter omkring 30-45 minuter.

Erektion i penis sker på grund av ett blodflöde till svällkropparna. Därför måste artärerna expandera. Detta är endast möjligt om det omkringliggande muskelsystemet slappnar av.

Sändaren kvävemonoxid frigörs av Generisk Levitra när en man känner sig sexuellt upphetsad. Den aktiverar en andra sändare, cGMP. Endast cGMP kan tillåta muskelcellerna vid svällkropparna att slappna av, vilket gör att blodflödet blir möjliigt så att en erektion kan uppnås. För att avsluta erektionen metaboliseras cGMP av enzymet Fosfodiesteras 5 (PDE-5).

Vardenafil hämmar PDE-5, enzymet Fosfodiesteras 5. På grund av detta stannar mer cGMP kvar i systemet vilket ökar musklernas avslappning och erektionen förstärks.


Biverkningar från Levitra Vardenafil:

Här är de större kända biverkningarna. Eftersom att varje person reagerar olika på läkemedel är det möjligt både att dessa biverkningar inträffar och att de inte inträffar.

Ibland är vissa individer allergiska mot läkemedel. Om du märker av tecken på en allergisk reaktion, kontakta genast din läkare eller farmaceut.

Huvudvärk
Yrsel
Överkänslighet i magen: mättnadskänsla, tryck i magen, för tidig mättnadskänsla, halsbränna, värk i övre delen av buken, illamående och (sällsynt) kräkningar
Nästäppa
Hudirritation med värmekänsla (rodnad)
Synstörningar (då och då)
Överkänslighet till solen (fotosensibilisering - sällsynt)
Högt blodtryck (ibland)


Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, helt mellan 15 och 30 grader Celsius. Skydda mot ljus och fukt. Förvaras utom räckhåll för barn

För risker och biverkningar, läs bipacksedeln och fråga din läkare eller farmaceut.

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL