Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Produkten kommer att levereras inom 8-13 arbetsdagar (fri frakt över hela världen). Expressleverans med extra kostnader inom 4-7 dagar.

Generisk Propecia 1mg

Generisk Propecia

Propecia läkemedelsinformation

Hur fungerar ingredienserna?

Den aktiva substansen Finasterid används vid behandling av hormon-relaterat håravfall av manlig typ (androgen alopeci).

Androgen alopeci, som är den vanligaste formen av hårförlust, uppstår på grund av en ärftlig överkänslighet i hårrötterna (även kallade hårsäckar) i det manliga könshormonet dihydrotestosteron (DHT).

Finasterid hämmar produktionen DHT från dess försteg Testosteron. Därför undviks de skadliga effekterna av DHT i hårsäckarna.

Applicering av Finasterid är endast användbart och effektivt för denna specifika form av håravfall och är endast till för att användas av män. Finasterid hämmar inte bara fortsatt håravfall men hjälper även tillväxten av nytt hår. Efter ungefär ett år kan en synlig effekt observeras. Trots det har en effekt för behandling av ett vikande hårfäste inte bevisats.

Biverkningar av Propecia:

De större kända biverkningarna listas nedan. Dessa kan inträffa, men inte nödvändigtvis eftersom att varje person reagerar olika av läkemedel.

* Potensproblem (sker sällan)
* Minskning av libido (sker sällan)

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur mellan 15 och 30 grader Celsius. Skydda från ljus och fukt. Vänligen förvara utom räckhåll för barn.

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL