Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Produkten kommer att levereras inom 8-13 arbetsdagar (fri frakt hela Europa). Expressleverans med extra kostnad inom 4-7 dagar.

Generisk Zyban 150mg

Generisk Zyban

Läkemedelsinformation om Generisk Zyban:

Hur fungerar den aktiva ingrediensen i Zyban?

Bupropion, även kallat Amfebutamon, används för att underlätta när man slutar att röka.

Röken från cigaretter innehåller flera skadliga ämnen. Tjäran är ansvarig för att orsaka cancer och kolmonoxid är känd för att förstöra andra viktiga kroppsfunktioner. Nikotinberoende påverkar hjärnan direkt genom ökandet av sändarna dopamin och noradrenalin som är resultatet från nikotinintaget via cigaretter.

Avstående från cigaretter och således nikotin resulterar i att mängden sändare igen minskar vilket leder till abstinensbesvär. Buprion ökar igen denna koncentration, men på ett annat sätt än nikotin så att beroendet kan undvikas.

Målet med den här behandlingen är att få den nikotinberoende van vid ett liv utan cigaretter och att göra det lättare för honom eller henne genom att reducera eller eliminera abstinensbesvären.

Användningsområde: Sluta röka


Biverkningar från Zyban:


* Effekter till hjärnan, t. ex huvudvärk, yrsel, utmattning, sömnsvårigheter
* Gastrointestinala besvär
* Muntorrhet
* Hudutslag
* Störd syn och hörsel. En läkare bör omedelbart kontaktas (ibland)
* Ökat blodtryck (då och då)
* Ökad tendens att få kramper (väldigt sällsynt)

Buprion kan orsaka epileptiska anfall. Av denna anledning bör läkemedel med samma biverkningar undvikas. Dessa inkluderar läkemedel som behandlar olika psykologiska sjukdomar, kortisonmediciner, läkemedel mot malaria, antibiotika från chinolone-gruppen, mediciner som behandlar allergier med trötthets-relaterade biverkningar, smärtstillaren Tramadol, och den aktiva ingrediensen teofyllin som används för att behandla astma.

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur mellan 15 och 30 grader Celsius. Skydda mot ljus och fukt. Förvaras utom räckhåll för barn.

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL