Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Produkten kommer att levereras inom 7-12 arbetsdagar (fri frakt hela Europa). Expressleverans med extra kostnader inom 4-6 dagar.

Kamagra Fizzy Tabs 100mg

Kamagra Fizzy Tabs

Information om Kamagra 100mg brustabletter

Precis som i Viagra är den aktiva ingrediensen i Kamagra 100mg brustabletter ingen mindre än Sildenafil Citrate. Om du planerar en sexuell upplevelse i framtiden, ta en brustablett en timme före tillfället då samlaget önskas och låt dig själv påverkas av aktiviteten.

Utan att visa tecken på trötthet kan du med Kamagra 100mg brustabletter uppnå den egna erektionen efter den andra. En förhöjd sexuell upphetsning är självklart inom räckhåll. Med en styv penis och mer uthållighet vid samlag kommer du att kunna förbättra din sexuella prestation. Detta kommer att bli en märkbar förbättring för din partner, och en väldigt upphetsande upplevelse.

INNEHÅLL:
7 piller, en dos var


Hur fungerar den aktiva ingrediensen?

Sildenafil appliceras för att bota impotens. Detta tillstånd kallas även erektil ysfunktion.

Orsaken till impotens kan skilja sig. Män som har fyllt 50 lider redan av tillstånd som åderfökalkning eller högt blodtryck oftare, vilket kan åtföljas av impotens. Sådan impotens kan även vara en tidig varningssignal för vissa tillstånd och bör undersökas och behandlas.

Förutom fysiska förutsättningar kan psykologiska påfrestningar spela en stor roll vid impotens. I 20% av alla fall finns det en psykologiskt utlösande faktor för erektil dysfunktion. Detta fenomen, speciellt i åldersgruppen under 35, är utbredd.

Enbart ur ett medicinskt perspektiv baseras en erektion på blod som rusar till svällkropparna. Men för att den här processen ska kunna ske är det nödvändigt att det omgivande muskelsystemet slappnar av tillräckligt mycket vilket endast kan inträffa om artärerna vidgas.

Sändaren kvävemonoxid frigörs när en man stimuleras sexuellt, vilket återigen aktiverar en andra sändare som kallas cGMP. Detta är när det är viktigt för musklernas celler i svällkropparna att slakna och låta det ökade blodflödet inträffa. Detta är hur en erektion inträffar. När erektionen ska avslutas kommer gCMP att metaboliseras långsamt av enzymet Fosfodiesteras 5 (PDE-5).

Den aktiva substansen Sildenafil hämmar PDE-5, vilket blockerar enzymet Fosfodiesteras vilket således låter mer cGMP hållas i omlopp. Tack vare detta kan avslappningen av musklerna öka och erektionen förbättras.


Användningsområden:

Impotens

Graviditet och ammande

Inte för kvinnor


Biverkningar:

Nedan finns en lista över de större kända biverkningarna. Det är möjligt att de inträffar, men inte nödvändigtvis. Det är viktigt att förstå hur varje användare svarar på medicinering.

I viss utsträckning kan människor få allergiska reaktioner av läkemedel. Om du märker tecken på en allergisk reaktion, kontakta genast din läkare eller farmaceut.

Störningar i synen (då och då)
Irritation av huden och värmeförnimmelse
Huvudvärk
Överkänslighet i magen, såsom mättnadskänsla, magtryck och känslan av att vara mätt för tidigt, halsbränna, värk i övre delen av buken, illamående och kräkningar (sker sällan)
Nästäppa (ibland)
Erektion som fortsätter för länge (priapism) (sker sällan)

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL