Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua kommer att levereras med registrerat brev med fraktförsäkring inom 4-7 arbetsdagar (12 EUR för frakt i hela världen)

LIDA Dai dai hua 60mg

LIDA Dai dai hua

Information om Lida Daidaihua:

Den välkända viktminskningskapseln LIDA Daidaihua är 100% naturlig. Inom nolltid kommer du att uppnå din önskade vikt. Ta en kapsel om dagen och upptäck hur din övervikt försvinner in i tomma intet. LIDA Daidaihua ger dig friheten att kunna äta vad du än tycker om, men du kommer inte längre att känna samma starka hunger, så du kommer utan problem kunna äta mindre. Ditt fett kommer att brännas perfekt från första intagandet av LIDA Daidaihua kapslar. Pröva på att gå ner i vikt utan en strikt diet och se fram emot imponerande framgång i dina värsta problemområden.

Ta 30 kapslar om månaden (1 per dag) och ät vad du än känner för!

Du bör ta en kapsel efter frukost varje dag.

INNEHÅLL:

1 enhet LIDA Daidaihua innehåller 30 kapslar


LIDA Daidaihua viktminskningskapslar är speciellt lämpade för personer som är mer än 10kg överviktiga. De stora komponenterna i LIDA Daidaihua är vetenskapligt bevisade.

Snabb viktminskning sker; din energi och ämnesomsättning kommer att öka. Med LIDA blir kroppen kapabel att bränna kalorier mycket snabbare. Dessutom minskar aptiten.
Det finns inga kända biverkningar (så som diarré).

LIDA Daidaihua viktminskningskapslar är baserade på den gamla kinesiska formulan "Daidaihua" som användes för viktminskning. Kapslarna är en unik kombination av ekologiskt producerade, vilda och organiskt odlade - utan bekämpningsmedel - kinesiska örter. LIDA Daidaihua stödjs av modern bioteknik och vetenskaplig forskning och är en säker och effektiv metod för viktminskning.


* Minskar aptiten
* Ökar ämnesomsättningen med upp till 18 gånger
* Effekt direkt från första kapseln
* Löser upp fettreserver - även i problemområde
* Dramatisk ökning i energi
* Utan kända biverkningar
* Innehåller medel som ger positiv motivering

Observera:

Du får inte ta LIDA Daidaihua viktminskningskapslar om du lider av åderförkalkning (tilltäppta artärer), högt blodtryck eller existerande hjärtproblem. Detta gäller även gravida och ammande kvinnor, barn och ungdomar under 18 år (som fortfarande växer) samt vuxna som redan är äldre än 65. Läkemedlet är inte lämpligt för personer med kroniska sjukdomar


Sammansättning:

Daidaihua extrak, Jobs-tårar (Coicis extrakt), Medicinsk stärkelse, Mullbärslövsextrakt, Cassiafröextrakt


Bidrag från Marion (28), Salzgitter

Sedan jag var 21 år gammal har jag kämpat med stora viktproblem. Oavsett vad jag gjorde hjälpte ingenting. Jag vågade inte gå till gymmet på grund av att jag var 28 kilon överviktig. På ett internetforum för feta singlar fick jag tipset som skulle förändra mitt liv. LIDA Daidaihua rekommenderades som det absolut bästa alternativet för någon som mig, så jag köpte det. När paketet kom tog jag den första kapseln direkt. Inom en månad gick jag ner tio kilo och nu när sommaren börjar har all min extra vikt försvunnit. Under totalt fem månader gick jag ner 32 kilon. Jag är en helt ny person och äntligen lycklig och i ett förhållande.Bidrag från Rita (46), Munich

Min make gillade alltid mina extra kilon. Men detta stoppade  honom inte från att vara otrogen med andra kvinnor som var yngre och smalare. För att få min hämnd bestämde jag mig för att gå ner i vikt. Men det var inte särskilt lätt. Jag utövade aldrig särskilt mycket sport och jag var en riktig gourmetkock när det kom till att äta god mat. Slutligen berättade en vän till mig om LIDA Daidaihua. Hon beställde ett paket kapslar till mig och jag kunde knappt vänta innan jag skulle få påbörja min mycket enklare diet. Det tog inte lång tid innan de första 5 kilona försvann. Helt plötsligt märkte min make att jag inte åt särskilt mycket längre, men han märkte ingenting annat. Men efter att jag gick ner 24 kilon i vikt efter tre månader och tack vare regelbunden träning såg jag mycket yngre och hälsosammare ut och han började intressera sig av mig igen. Tack!

Bidrag från Simone (35), Berlin

Det är inte lätt att lyckas fullfölja en diet när du bara är några få kilon från din idealvikt. För mig var det bara 4 och ett halvt kilo, men jag kunde bara inte bli av med dem. Men med LIDA Daidaihua gick det riktigt snabbt. Inom två veckor hade fem kilon försvunnit och jag kunde börja visa mig i min bikini. Sedan den har jag gått ner i vikt till bara 52 kilon och vid min längd (1.64 meter) ser det helt fantastiskt ut. För att se till att jag har nog med kapslar för nödfall (Julafton och så vidare) har jag alltid några kapslar i skåpet. På det här viset kan jag alltid hålla mig lugn. Det är fantastiskt hur lätt det är att gå ner i vikt med LIDA Daidaihua. För personer som mig är det här vad ideal betyder!

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL