Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Lida Te levereras med registrerat brev inom 4 till 7 arbetsdagar. (12 EUR för frakt i hela världen, paketering och försäkring)

Lida Te för bantning

Lida Te för bantning

Information om Lida viktminskningste

Överviktig? Får du panik när du försöker gå ner i vikt? Ditt nya motto borde vara "Ta en kopp te och vänta och se." Det här nya viktminskningsteet kommer att ge makalösa resultat. Lida Te hjälper dig att gå ner i vikt snabbt och effektivt. En kopp viktminskningste per dag är tillräckligt - du kommer snabbt se hur kilona rasar iväg. Lida Te är väldigt välsmakande och bränner fett på ett ögonblick. Förändringen kommer att vara stor efter bara några veckors användning av denna metod - utan en elak diet eller andra jobbiga alternativ. Detta viktminskningste finns inte bara tillgängligt över disk hos oss, utan kommer även att hjälpa dig att få på dig mindre kläder på nolltid. Pröva det!

Gå ner i vikt med örtte

Vi erbjuder ett örtte som är viktminskande och som kan ge dig synbara och fantastiska resultat snabbt. Smaken är delikat och aromatisk.

Detta te skapades specifikt för snabb viktminskning. Det tacklar ansamlingar av fett och gifter. Med detta te kan lagringar av subkutant fett elimineras för att optimera lymfflödet. Detta låter kilona smälta bort och bildningen av talg normaliseras.

Teet innehåller en optimerad kombination av ingredienser för att hjälpa till med viktminskning. Subkutant fett kommer att tas bort från mag-tarmkanalen, lipidmetabolismen kommer att förbättras och en smalare form kan uppnås. Effekten från det här teet är helt enkelt fantastisk.

På samma vis elimineras gifter. Matsmältningssystemet kommer att effektivt rensas och förstoppning kommer att förhindras.


LIDA örtte för viktminskning är speciellt bra för personer som lider av övervikt. Kvinnor som är överviktiga efter att förlossning eller personer som inte går ner i vikt av diet eller träning kommer att kunna förändra det med detta örtte. Personer som är permanent överviktiga eller som vanligtvis går upp i vikt igen efter att ha gått ner kan även dra nytta av detta bantningste.

Teet är lämpligt för personer från 18 till 60 års ålder.

-Enligt prestandastandard GB/1759-2002

-Ta endast en kopp te varje dag.


Du bör förbereda teet enligt följande instruktioner:

Brygga teet med 200ml vatten och låt det dra sig i 5 minuter så att det kan utveckla sin arom och fulla effektivitet. Vår rekommendation till dig för att njuta av teet - för att avnjuta hett te, placera ett fat eller en talrik över koppen för att behålla värmen. Du kan brygga te på samma påse upp till tre gånger.

För en långvarande smak är varje påse individuellt paketerad i en genomskinlig film och är aromförsluten vilket gör att njutningen du får från att dricka det varar länge. En påse innehåller 10g te.


Du bör förvara teet på följande vis:

* Lufttätt, torrt och mörkt
* Utom räckhåll för barn


Om du förvarar det korrekt håller teet i 36 månader.


Notera:

Detta te är inte lämpligt för:

* Kvinnor som är gravida eller som ammar
* Människor som lider av hjärt-och kärlsjukdomar
* Stroke-patienter


Näringsämnen (per 500 mg)

Fett: 0 g
Protein: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Natrium: 14 mg
Kalcium: 30 mgBidrag från Marko (33), Hannover

Även fast jag är en man bryr jag mig om min kroppsform. Jag tyckte inte om att vara överviktig med över 10 kilon. Men jag stötte på stora problem när jag försökte gå ner i vikt. Medan jag surfade runt på internet upptäckte jag Lida-produkterna. Jag ville inte ta en kapsel eftersom att jag skämdes för mycket för att erkänna för min flickvän att jag behövde en sådan produkt. Därför beställde jag teet bara för att pröva det, eftersom att hon redan visste att jag tyckte om te. Efter den första veckan gick jag ner 2,5 kilon och efter tre veckor hade redan alla mina viktbekymmer försvunnit. Varje morgon gör jag nu i ordning teet för min flickvän med för att hjälpa henne att tappa de där extra 5 kilona hon bär omkring på. Hon är glad över min kärleksfulla uppmärksamhet även fast hon inte kan förstå hur hon kan gå ner i vikt utan en noggrann diet.Bidrag från Moni (39), Cologne

Så länge som jag kan minnas har jag varit överviktig. Mina föräldrar, föräldrars föräldrars och ungefär alla släktingar jag har är även de överviktiga. Jag ville slutligen göra något åt det. Ingen av de otroliga plaggen i klädbutikerna passade mig, och jag var alltid tvungen att bära oattraktiva plagg som såg ut som säckar. Jag var trött på detta. Jag köpte Lida Te till mig själv och började använda det. Efter endast fyra veckor hade jag 10kg av mina extra 60kg helt försvunnit. Men på grund av min ursprungliga vikt var denna förändring inte helt tydlig. Så jag fortsatte att dricka mitt viktminskningste varje dag och efter åtta månader nådde jag den klänningsstorlek jag hade som mål, och jag vägde då endast 68 kilon. Alla har märkt det. Min hälsofond betalade för operationerna för att plocka bort det slappa skinnet som var kvar på min mage. Nu ser jag väldigt vacker ut och jag är en helt ny person. Jag äter nu hälsosamt och kommer att fortsätta att dricka viktminskningsteet tills jag väger 55 kilon. Jag är väldigt tacksam!Bidrag från Sabine (31), Hessia
Att gå ner i vikt var det svåraste besväret jag någonsin kunde tänka mig. Jag lyckades gå ner tio kilon själv, men sedan fastnade jag. Jag var 1.60m lång och vägde 85 kilon, vilket helt klart var alldeles för mycket. Min vän rekommenderade Lida Te. Eftersom att hon själv hade lyckats uppnå sitt mål så gav hon mig vad hon hade kvar av teet och jag gick nästan genast ner 3 kilon. Detta var resultatet efter bara en veckas användning av viktminskningsteet. Dumt nog beställde jag inte mer te i tid, men eftersom att leveransen var så snabb kunde jag fortsätta min viktminskning utan avbrott. Jag väger nu bara 60 kilon och passar äntligen i den storlek jag ville. På inte ens ett halvår gick jag ner 25 kilon - detta var väldigt häftigt. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av det på egen hand. Tack så väldigt mycket!

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL