Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Så här beställer du

Vill du beställa på nätet? - Det är såhär det fungerar!

Om du någonsin har försökt att beställa på nätet tidigare, kanske du har tyckt att instruktionerna du får ofta är förvirrande. Men med oss kommer din beställning att bli en enkel och fullkomlig upplevelse. Potensmedel Online | Apoteket utan recept ger dig kvalitet och respekt med våra produkter och tjänster.

Potensmedel Online | Apoteket utan recept fungerar på sätt liknande andra onlinebutiker.

Beställningsproceduren i korthet:

Välj produkterna:

Du kan välja produkter på bekvämt vis och lägga till dem till kundvagnen genom ett klick. Om du är nöjd med ditt val, klicka på "Till kassan" i din kundvagn så kommer du att nå steg 2.


Steg 2: Registrering och Personlig information

I det här steget kommer du att använda ett formulär för att fylla i din fakturerings-och leveransadress. Den här informationen fylls i genom en säker SSL-server och kommer att överlämnas till oss krypterat och säkert mot tredje parts åtkomst. Du kommer alltid att känna igen en säker server genom att kolla efter "https" i din webbläsares adressfält. När du bekräftar din information genom att klicka på "Fortsätt" kommer du till steg 3.


Steg 3: Välj betalningsmetod och Skicka Beställning

I det här steget kan du välja önskad betalningsmetod och fylla i informationen som krävs. Överföringen av betalningsinformationen kommer även att ske genom en säker server. När du klickar på "Fortsätt" kommer du till steg 4.


Steg 4: Ordern avslutad och summering

I det här steget ges du möjligheten att bekräfta att informationen du fyller i är korrekt. Din beställning överförs till Potensmedel Online | Apoteket utan recept tillsammans med informationen du har fyllt i. Du kommer att få en e-postnotifiering som bekräftar din beställning. OBSERVERA: Vänligen se till att säkerställa att du får ditt bekräftelsemail omedelbart - risken finns att det har hamnat i din skräppost. Om ditt bekräftelsemail har skickats till din skräppost, vänligen flytta det till din inkorg för att säkerställa att framtida mail gällande din beställning skickas till rätt plats.
När din beställning har skickats kommer du att få ett nytt e-mail som bekräftar leveransen av dina varor. Flera dagar senare kommer dina varor lätt och bekvämt ligga i din brevlåda. En beställning på Potensmedel Online | Apoteket utan recept är bekväm, säker och lätt.
Men det är, förstås, inte allt! Vi förstår hur viktigt det är att du blir nöjd, och därför erbjuder vi ett brett utbud av ytterligare fördelar för dig för att säkerställa att Potensmedel Online | Apoteket utan recept blir din favorit och mest tillförlitliga plats att handla på nätet.
 

Dina fördelar i korthet:
 
-          Ingen fraktkostnad
o   På Potensmedel Online | Apoteket utan recept är frakten gratis.
-          Frakten är snabb och säker
o   Dina varor kommer att paketeras och levereras diskret. Varken brevbäraren eller den nyfikne grannen kommer att veta vad ditt paket innehåller.
-          Inga problem med tullen
o   Det finns inga ytterligare tullkostnader om du beställer Viagra på nätet. Våra varor kommer att skickas från EU för att undvika problem med tullverket.
-          Säker dataöverföring
o   Din information kommer att överföras till oss genom användning av en säker server. Tredje parter har inte vid något tillfälle tillstånd att få åtkomst till din personliga information.
-          Betalning genom banköverföring eller kreditkort
o   Du kan betala med banköverföring eller kreditkort.
-          Avgiftsfritt kundtjänstnummer
o   Om det finns några problem med din beställning, till exempel om du har fått fel produkter kan du ringa vår direktlinje avgiftsfritt. Våra hjälpsamma konsulter kommer ta hand om alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha.
-          Tydligt användarkonto med orderhistorik
o   Du kan komma åt ditt användarkonto som registrerad kund när som helst. Du kan ändra din personliga information och du kan komma åt nuvarande och tidigare beställningar.
-          Produkter med högsta kvalitet
o   Vi levereras enbart kvalitetsprodukter.
-          Attraktiva rabatter och specialerbjudanden
o   Om du vill beställa en av dina favoritprodukter från nätet kommer vi att ge dig rabatter och specialerbjudanden som kommer att spara dig pengar..

Vi ser fram emot din beställning!

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL