Betalningsalternativ

Leverans metod

Satisfacion Guaranted

Frågor ett sv

Produkter och laglighet

 

 

Beställning, betalning och orderhantering

 

 

Leverans

 

 

Fråga: Varför är er produkt så billig?

 

Svar: Det finns ett antal skäl för detta. Vi spenderar inte något på marknadsföring, det finns inga skatter som skall betalas när produkten kommer in i landet oregistrerad, tillverkaren är etablerad i en skattefri-zon och produktionskostnaderna är lägre. Inget barnarbete används.

 

Fråga: Säljer ni märkesläkemedel eller generiska piller?

Svar: Du kan hitta både generiska läkemedel och märkesvaror på vår hemsida. Alla generiska objekt kommer att markeras som "generisk" i din varukorg, även om varumärket används.

Fråga: Vilka läkemedel säljer ni?

Svar: Läs igenom avsnittet om produkerna i din webbläsare, en fullständig förteckning över läkemedel finns där. Vissa läkemedel anses vara kontrollerade ämnen och lagen kräver att innan dessa läkemedel kan användas måste du genomgå en fysisk undersökning, det betyder att vi inte kan sälja dem online . Sådana läkemedel är Valium, Lorazepam, Temesta, diazepam, klonazepam, Klonopin m.fl.

 

Fråga: Vad betyder Generisk?

Svar: Generisk betyder att man använder ett annat namn för samma ingredienser. Innehållet i pillret är absolut samma i vår generiska version som i märkesvaran.

Fråga: Varför är pillrets storlek och form annan än från märkesläkemedlet?

Svar: Formen och storleken skiljer sig åt exakt av samma skäl som anges i frågan ovan. Formen på pillret är också under tillverkarens upphovsrätt och återgivning kommer att betraktas som brott mot upphovsrätten.

 

Fråga: Vad är skillnaden mellan mjuka och hårda tabletter?

Svar: Skillnaden ligger i hur snabbt läkemedlet börjar verka (mjuka tabletter börjar verka snabbare än vanliga) och hur de intas. Mjuka tabletter löses upp under tungan vilket tillåter dig att inta alkohol eller mat före samlag, med vanliga tabletter är det inte rekommenderat att dricka.

 

Fråga: Hur ser paketet ut?

Svar: Piller kommer i en eller flera tryckförpackningar innehållande 10 tabletter vardera. Alla beställningar under 60 piller levereras i ett paket. Stora beställninar kan delas i 2 paket och i 2 separata kuvert. Den andra delen av en stor order kommer att levereras 3 dagar efter den första.

 

Fråga: Kommer ni att erbjuda fler produkter i framtiden?

Svar: Om du behöver en produkt som inte nämns på vår webbplats kan du meddela oss om den produkt du är intresserad av och vi kommer att göra vårt bästa för att lägga till den i vårt produktsortiment så snart som möjligt.

 

Fråga: Vad händer när jag har gjort min beställning?

Svar: Din beställning skickas via vårt ordersystem till en legitimerad läkare som kommer att granska den information du har lämnat och godkänna eller avvisa din begäran.

 

Fråga: Vilka kreditkort accepterar ni?

Svar: Vi accepterar Visa, MasterCard, AmEx, Diners och JCB kort.

 

Fråga: När kommer mitt kreditkort att debiteras?

Svar: Ditt kreditkort kommer att debiteras så snart din beställning har behandlats och godkänts av vår faktureringsavdelning.

 

Fråga: Vad är er sekretesspolicy?

Svar: Vi är helt dedikerade att behålla din integritet och säkerhet. Se den nuvarande integritetspolicy i avsnittet för regler och villkor på vår beställningssida.
Du kan lita på att vårt online beställningssystem använder den senaste krypteringstekniken för att se till att dina kortuppgifter lämnas säkert och med högsta skyddsnivå. Alla våra datasystem genomgår regelbundna säkerhetskontroller för att säkerställa att vårt ordersystem skyddas på bästa sätt.


 

Fråga: Vad är er avbeställningspolicy?

Svar: Du kan avboka din beställning innan beställningen har levererats eller godkänts av läkare. Om beställningen redan har levererats eller godkänts kan vi inte avboka din beställning. Se den nuvarande avbeställningspolicyn i avsnittet för regler och villkor på vår beställningssida för mer information.

 

Fråga: Har ni någon åldersgräns?

Svar: Vi säljer inte våra produkter till personer under 18 år.

 

Fråga: Hur skickas produkterna?

Svar: Vi erbjuder 2 olika leverans alternativ:
1. Spårbar budfirma: de paket som skickas med dessa posttjänster kan spåras av med det medföljande spårningsnummer efter att beställningen har skickats. Se Spåra dina paket för detaljer.

2. Internationell oregistrerad flygpost

 

Fråga: Levererar ni internationellt?

Svar: Ja, vi kan leverera internationellt.


 

Fråga: Vad händer om min beställning blir försenad pga tullen?

Svar: Om din beställning är försenad i tullen, informerar de dig om det. De begär mottagaren att komma och ge dem ett tillstånd att öppna paketet. Paketet granskas och ges till dig. Om du har några problem med att få din beställning, vänligen meddela oss så kommer vi att försöka lösa problemet.

 

Fråga: Vad gör jag om paketet är skadat när jag mottager det eller om något saknas?

Svar: I detta fall skall du kontakta vårt supportteam och informera oss om problemet. Vi kommer att antingen skicka ett nytt paket eller returnera din betalning. Se våra regler och villkor sektion.

Lida Daidaihua

Lida Produktöversikt
Secure shopping protected by SSL